lauantai 3. lokakuuta 2009

Kirja- ja ruokamessut


Turussa on taas pidetty perinteiset kirja- ja ruokamessut 2-4.10.2009. Kirjamessuilla olin mukana Turun Klassikon 130 v. juhlakirjan julkaisemisessa ja sen myymisessä. Otin kuvan tontista, jonka suunnitteli kuvassa tekelettään viimeistelevä vanha klassikko arkkitehti Seppo Laitakari. Pöydän ääressä ottaa tialuksia vastaan latinan opettaja Reija Pentti-Tuomisto.

Ruokapuolella oli sitten maistelemista koko päivällisen edestä. Jos jäi vielä nälkä niin Aki Wahlmannin oppilaat olivat keitelleet mukavia välipaloja Torresin viinien kanssa nautittaviksi.

Aki Wahlman esiintyi päivän mittaan ns. ruokalavalla yhdessä Antti Vahteran kanssa. Mukana oli aina eri julkkiksia kuten Iiro Rantala, joka säesti Antin kokkaamista Mojon tyyliin


Essi Avellan kävi esittelemässä uutta viinikirjaansa, johon hän on kerännyt 100 Alkon viiniä, etupäässä hyvän hinta / laatu suhteen rajoittamana.

Fazer ja Vinestate pitivät suurta suosiota saavuttaneen suklaa-viinikurssin, jossa haettiin eri suklaatyypeille sopivimmat punaviinit. Vinestaten puolesta viinit esitteli Pasi Ketolainen.2 kommenttia:

Oili Harri (Harri-Lehtonen) kirjoitti...

Meiltä jäivät väliin messut - harmi, sillä taisimme jäädä paljosta paitsi. Mitä lienee kokkailu Mojon tyliin?

Iskurit kirjoitti...

Antti laitti mm. uunissa kokonaisina haudutettuja banaaneja, joihin lisukkeena tuli suklaaraastetta ja mascarpone-juustoa. Vaimo kokeili sitä just äsken ja hyvät maut ovat vieläkin suussa.