lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kauppahallin viinijuhlat 2011

Turun Kauppahalli järjesti tänä kulttuurivuotenaan jo toiset viinijuhlat 8-9.4.2011. Juhlan primus motoreina toimivat Roccan Aki Wahlman sekä Kokkolan Vistovinin Virpi Sorvisto. Jos haluatte katsoa viime vuoden kommenttejani niin ne löytyvät tämän blogin osoitteesta: http://parvela.blogspot.com/2010/04/kauppahallin-viinijuhla.html

Kuvassa poseeraavat vasemmalla Katarina Ekstam Vindirektiltä ja Virpi Sorvisto, joka pitää Kokkolassa Vistoviniä sekä Olivette herkkukauppaa.

Nyt maksoi sisäänpääsy 10 euroa (8 euroa), ruokalipuke 3 euroa (3 euroa) ja viinilipuke 2 euroa (1.5 euroa). Tästä huomaamme, ettei ruoan hinta ole viime vuodesta noussut. Tapahtuma on ihan mukava mutta siinä on hiukan rahastuksen makua. Viinilasin vuokrakin oli 2 euroa.

Tunnelma oli kuitenkin taas mukava kun viiniä pääsi maistelemaan näin julkisella paikalla. Pienet ruoka-annoksetkin oli todella huolella tehtyjä ja näyttivät hyvin maistuvan vieraille.

Tänä vuonna jäivät mieleeni erityisesti Herkkunuotan tapakset (Ks.kuva), joista etenkin haukimätipalat osoittautuivat suosikeiksi. Jo perinteisesti oli taas tarjolla La Molinetan viinejä (Ks. kuva)ja niitä on mukava suosirella kun tila on suomalaisen porukan omistuksessa.

Kivat hipat ja toivottavasti tapaamme taas ensi vuonna

Ei kommentteja: