lauantai 2. elokuuta 2008

Piknik



Vietimme perinteisiä Jussin syntymäpäiviä Aurajoen rannalla Roccan alapuolella. Englantilainen kokkimme oli valmistanut loistavaa tomaatti-mansikka-keittoa, marokkolaista cous-cousta ja lampaanpaistia. Jälkkärimansikat oli marinoitu Banyuls-tähtianiskeitoksessa, pannacotan lisänä oli hunaja-mustapippurirakeita ja karamellia. Mausteena tahitilaista vaniljaa.

Viineinä:

1) Codorniun Cava
2) Libanonin Wardyn Sauvignon Blanc
3) Lindin Gewürztraminer
4) Cafe Pinotage Et-Afrikka
5) Sol de Malaga (Sol de Málaga on sekoitettu neljästä erityyppisestä viinistä: luonnonmakeasta viinistä, joka on valmistettu 3-5 päivää aurinkokuivatuista rypäleistä; väkevöidystä makeasta viinistä; väkevöidystä tierno-viineistä, jotka on valmistettu jopa 15 päivää aurinkokuivatuista rypäleistä ja jotka sisältävät n. 500 g/l sokeria; kuivasta olorosoviinistä, jota on kypsytetty tammessa 24 kuukautta.)
6) Banyulsin makea jälkiruokaviini

Ei kommentteja: